Август видався для Аліни не тільки активним і яскравим, але і насиченим на події.

По-перше, в кінці місяця артистка відзначила свій день народження, а, по-друге, зняла чергову відеороботу, в якій зіграла романтичну себе, втіливши власну мрію дитинства і мрію мільйонів дівчаток, бажаючих приміряти на себе образ принцеси, в реальність.

«Я вже давно знала, що на пісню «Романтична» кліп буду знімати обов'язково.- розповідає Аліна.- Ви можете не повірити, але шалене рішення взяти в оренду 3 розкішних величезних сукні і полетіти до Парижу, щоб зняти там кліп, прийшло до мене буквально за 2 тижні до вильоту. Якщо бути точним, то не рішення, а саме та ідея, яку я вже давно чекала в своїй голові».

Відомо, що загальна вага суконь, які Аліна привезла з собою до столиці Франції склала 35 кг. Зі слів дівчини, в самому романтичному місті на планеті романтичним повинен бути і кліп. Тому, саме сукні і стали тому найважливішим доповненням.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«За сюжетом відео події розгортаються навколо мене - дівчини з амбіціями, прагненням бути артисткою і найяскравішими мріями.- ділиться Аліна.- До Парижу я прилетіла за натхненням і красивою картинкою, а опинилася в гущі подій навколо власної персони, оскільки під час зйомок в самому центрі Парижа туристи і місцеві жителі були так вражені побаченим і розмірами моїх суконь, що вважали за потрібне лишитися і подивитися, як ми знімаємо».

Окрім туристів в положення артистки і знімальної групи увійшли також співробітники Лувра та місцеві поліцейські, які, побачивши наскільки тяжко, як мінімум, пересуватися в цих сукнях і весь час носити їх з собою, дозволили знімати, навіть, в моменти, коли через величезну кількість тканини прохід в Лувр був заблокований.

«Я дуже сподіваюся, що кліп на пісню «Романтична» прийде до душі кожній дівчині, котра вміє мріяти і бачить навколишній світ справді прекрасним!- ділиться думками Аліна Палій.- А також буде на замітку чоловікам, щоб вони завжди знали одну просту істину: романтика - це чудове відчуття, і, якщо ви, хочаб раз в житті, відвезете свою другу половинку в Париж і наповните її мрії романтикою, як мінімум половина успіху на шляху до її серця вам вже точно забезпечена!»