Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Так і в цей раз, Камінська порадувала шанувальників пікантним фото з незвичайної фотосесії.

Як видно, Слава відображена у величній позі, вона не дивиться в камеру і ніби про щось задумалася. Для фотосесії Камінська наділа блискучий бюстгальтер, а зверху на плечі накинула піджак оверсайз. При цьому волосся співачки зібране в незвичайну зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні. Деякі зазначили, що Слава тут дуже схожа на голлівудську актрису Анжеліна Джолі.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.