Мішель Андраде – українська співачка і телеведуча болівійського походження. Співає на іспанській, російській і португальській мовах. Також володіє українською та англійською мовами. 23-річна дівчина співпрацює з продюсерським центром Олексія Потапенка та Ірини Горової Mozgi Entertainment. Мішель активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників новинами і фотографіями.

Так, в цей раз співачка показала вельми неоднозначне відео, на якому з'явилася в еротичну образі. Вона лежить на ліжку в темному сітчастому вбранні, крізь яке просвічує білизна, з цікавим головним убором. При цьому зверху на тіло Мішель ллється якась біла рідина, яка нагадує молоко. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.