Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетне спільне фото з коханим, позуючи в поїзді Харків-Київ. Так, артисти забавно кривлялися в дзеркалі, а також заінтригували хорошими новинами.

"Ми - в Київ🚂 Знімати кліп🎥 завтра постараюся показати вам процес в сторіс.. На зв'язку👋🏻 добраніч💋 ", - поділилася планами Сніжана. Фолловери ж почали бажати парочці гарної дороги і успіхів. Також в Сторіс перед від'їздом знаменитість показала, як трепетно Сергій грає в новонародженим сином Єлисеєм, засвітивши крихітні ніжки малюка. Варто відзначити, що обличчя хлопчика зіркові батьки поки приховують від громадськості.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.