Сім'я відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, у якої виявили рак мозку, відмовилася від зовнішніх консультантів по захворюванню. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

"Медустанова, де актриса проходить лікування, дозволяє залучати сторонніх лікарів. Логічно, що кілька великих лікарень і наукових центрів запропонували свою допомогу в лікуванні. Але у цьому випадку керівництво клініки, порадившись з родичами актриси, вирішило їм відмовити", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, на даний момент виконавиця ролі няні Віки у серіалі "Моя прекрасна няня" знаходиться у реанімації у критичному стані. Акторку вводили у медикаментозну кому, але пізніше вона прийшла до тями.

Нагадаємо, Заворотнюк помітили поза стінами лікарні.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, колишню коханку Галкіна засікли за поцілунками з солістом "Іванушки International".

Також Знай.ua писав, страждаючи від смертельної хвороби Заворотнюк не забула і звернулася до Зеленського.