Кендалл Дженнер – яскрава представниця сімейства Кардашьян, популярна модель, ангел Victoria's Secret і просто чарівна красуня. Вона активний користувач Instagram, де у неї 116 мільйонів фоловерів, з ними модель ділиться подробицями особистого і модельного життя.

В цей раз дівчина здивувала фанатів новим фото в незвичному образі. Як видно, Кендалл перефарбувала волосся, тепер вона блонда, а також у новій фотосесії модель приміряла незвичайний образ. На ній сіро-бежева блуза цікавої фактури і коротка чорна спідниця з невеликим корсетом. Волосся Дженнер зачесане в строгу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. Шанувальники не втрималися і почали коментувати нову публікацію зоряної красуні.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.