Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнеробожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала скромне фото, яке все також завоювало серця мільйонів користувачів своєю красою, магнетизмом і простотою. Дівчина знялася в цікавій фотосесії для модного бренду. На знімку Кендалл з'явилася в джинсовій куртці і коротких джинсових шортиках, які оголили гарні коліна. Шанувальники в захваті від нової фотосесії зоряної моделі і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.