Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками", вже ставши улюбленицею публіки. Проте нещодавно, у п'ятому випуску проекту артистка разом з партнером Джеєм раптово вибули з "Танців", що стало несподіванкою для шанувальників. Так, знаменитості виконали frame up strip у фірмових латексних костюмах, а сама Анна ще й змогла осилити пілон.

"Я дуже хотіла сюди потрапити і я це зробила. Спасибі велике, що ми вилетіли! Це дуже важко – поєднувати гастролі і танці. Насправді, я вже така вичавлена! Пташки вилетіли з яєчка, всім спасибі!", - додала MARUV у фінальній промові зі сльозами на очах. Пропонуємо згадати кращі костюми спокусливої зірки і її останній танець на проекті.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Дан Балан віддав своє прізвище іншій, фанати ошелешені.

Як повідомляв раніше Знай.uа, соліст The Prodigy Кіт Флінг підсунув посмертну "свиню" родичам.

Також Знай.uа писав про те, що співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантне вбрання