23 вересня стало відомо, що у віці 51 року помер культовий американський актор Аарон Айзенберг. Він відомий за ролями у серіалі "Зоряний шлях: Глибокий космос 9" і фільмі "Амітівілль 4: Зло рятується".

Про сумний звістку повідомила дружина покійного Айзенберга Малісса Лонго в соціальній мережі Facebook. Уточнимо, що дружина знаменитості не назвала причини його смерті.

It is with extreme regret and sadness to announce that my love and best friend, Aron Eisenberg, passed away earlier...

Geplaatst door Malíssa Longo op Zaterdag 21 september 2019

Айзенберг народився з однією ниркою. І це відбилося на його зрості. За життя актор мав зріст 152 сантиметрів. Крім того, йому робили дві операції з пересадки нирки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Аарон Айзенберг

Світ кіно запам'ятав Аарона за роллю Нога в спін-оффі "Зоряного шляху", що виходив у 1993-1999 роки. Він також зіграв у таких фільмах: "Будинок жахів", "Амітівілль 4: Зло рятується", "Вулиці" і "Молитва ролерів". Ще Айзенберг миготів у серіалах "Байки зі склепу" і "Чудові роки".

Аарон Айзенберг

Нагадаємо, що помер американський актор Данго Нгуєн, якому найбільшу славу принесла роль у серіалі "Ходячі мерці".

Як повідомляв портал Знай.uа, користувачі мережі випадково поховали легендарного американського актора Клінта Іствуда. Зазначалося, що він пішов з життя нібито від серцевого нападу під час зйомок.

Також портал Знай.uа писав, що 27 серпня померла відома радянська і російська акторка Людмила Мальцева.