Відома українська співачка Аліна Гросу ще в дитинстві прославився піснею "Бджілка", після якої її так і називають, продовжує будувати кар'єру і в Росії, і в Україні. А ще дівчина нещодавно вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і активно постила в Instagram фото і відео з розкішного весілля.

Але цього разу Аліна похвалилася подорожжю в Данію, куди, схоже, вирушила без чоловіка. На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує на вулиці у красивій чорній сукні з чорними чобітьми, а руці тримає сумку. У підписі до фото Гросу написала: "Мені здається, ніхто не здогадається, чому я тут (сама в шоці). P. S. Трохи пізніше відповім". А фанати почали гадати, що ж робить Аліна в Данії.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.