Популярна модель, ангел Victoria's Secret і яскрава представниця сімейства Кардашьян Кендалл Дженнер славиться гарячими витівками і жаркими фотосесіями, результатами яких ділиться у соцмережі Instagram, де у неї вже 116 мільйонів підписників.

Цього разу Кендалл Дженнер показала спільне фото зі своєю сестрою Кім Кардашьян. Дівчата зображені на сходах, вони обидві в красивих сексуальних вбраннях. Так, Кендалл обтягнулась чорним латексним платтям з гарним рожевим квітковим принтом. А от Кім наділа вузьке оксамитове плаття чорного кольору. У обох моделей красиві зачіски, яскравий макіяж, а у Кім ще й купа прикрас. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.