Улюблениця публіки Катерина Кухар є не тільки прима-балериною Національної опери України та народною артисткою, але відома ще й своєрідним суддівством у шоу "Танці з зірками". І якщо на телеекранах можна побачити сувору Катерину, то в житті вона, здається, ніжна і мила Катя.

Балерина активний користувач Instagram, там вона ділиться з фанатами фото з творчого й особистого життя. В цей раз Катя показала знімок, що був зроблений у фотозоні танцювального шоу. Перед камерою артистка з'явилася у довгій насичено-синій сукні з цікавим верхом і довгим шлейфом. Волосся балерини зібране в красиву зачіску з прикрасою, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото балерина написала: "У кожної порядної жінки має бути творчий безлад в голові". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати фото Кухар в коментарях.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.