Популярна в Instagram модель Альона Омович часто балує мільйон своїх фоловерів новими відвертими фото. Дівчину вже охрестили українською Кардашьян, а вона залила силікон в сідниці, чим ще більше підтвердила цей "статус". І продовжує це робити новими фото, адже силікон у неї не тільки в попі, але і в грудях, і модель це абсолютно не приховує.

В цей раз Альона похвалилася фанатам, що так добре навчилася фотошопити знімки, що змогла навіть приліпити себе на гарний пляж з білим піском і пальмами. На цьому колажі модель з'явилася у відвертому купальнику, який ледь прикриває інтимні місця на її тілі. При цьому добре можна розглянути імплантати в сідницях. Треба сказати, що таку красу оцінили не всі фоловери моделі, деякі просять Альону припинити себе спотворювати.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.