Одіозна російська телеведуча Ксенія Собчак відома своїми гучними заявами та дивними вибриками. Чого тільки коштує її нещодавнє весілля з катафалком та чорним кольором у дрес-коді. Так, телеведуча знову двозначно пожартувала, розповідаючи про свої вподобання.

Інцидент стався під час інтерв'ю Собчак з Лободою.

Співачка зізналася Ксенії, що насичений робочий графік не кращим чином позначається на здоров'ї. Особливо страждають голосові зв'язки артистки, тому вона постійно возить із собою чималу аптечку ліків.

Ксенію Собчак зацікавив шприц з довгою товстою голкою. Журналістка довго і з цікавістю роздивлялася його, після чого видала двозначний жарт.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"І що, ось цією штукою – в рот? Я взагалі люблю в рот брати інші предмети. Світлану Лободу уявляєш з чимось іншим", – сказала ведуча. "А виявляється, лише шприц", – підтримала її шокована Лобода.

Нагадаємо, колишній чоловік Ксенії Собчак жорстко потролив її весілля.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода зловила букет на весілля Ксенії Собчак, фанати жадають подробиць.

Також портал "Знай.uа" писав, що скандальне весілля Собчак дійшло до глави РПЦ: "Відлучити від церкви!"