Схоже, що Ксенія Собчак таки "догралася" і має всі шанси бути відлученою від церкви. І хоча це навряд чи вельми засмутить скандальну російську телеведучу, чергової порції епатажної популярності їй додасть.

Відлучення від церкви самої Собчак поки що лише видніється на видноколі, а от її чоловіка така доля вже чекає за дверима РПЦ. Члени націонал-консервативного руху Росії звернулися з відкритим листом до голови РПЦ Патріарха Кирила з проханням відлучити чоловіка Ксенії Собчак Костянтина Богомолова від церкви.

Останньою краплею їхнього терпіння стало весілля пари з катафалком та сексуальним перформансем журналістки на сцені. Текст звернення опубліковано в російській соціальній мережі ВК.

Автори написали патріарху, що Собчак і Богомолов обвінчалися, а перед таїнством письмово засвідчили каяття в аморальних і блюзнірських вчинках і пообіцяли більше так не чинити.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тому наївні представник "НКД", які щиро увірували в правдивість намірів скандальної пари, вимагають від Богомолова внести правки до своєї вистави "Ідеальний чоловік. Комедія" за мотивами творів Оскара Уайльда, та прибрати сцени "блюзнірського характеру".

Автори листа до Кирила уточнили, що йдеться про пародію на розп'яття Господа, зображення священика гомосексуалістом і подібних моментах.

"Режисер може звернутися до МХТ з проханням зняти блюзнірську постановку з репертуару. Режисер може внести режисерські правки до спектаклю, що стосуються вищевказаних блюзнірств. У разі продовження блюзнірської постановки або відсутності усунення блюзнірств, просимо Вас передати Костянтина Богомолова Єпархіальному суду міста Москви" , – написали у зверненні.

Нагадаємо, на власному весіллі Собчак і Богомолов пересуваються на катафалку, прикрашеному червоними гвоздиками. В ході святкування наречена влаштувала еротичні танці – Ксенія у відвертій білизні і з червоною підв'язкою станцювала в компанії напівроздягнених чоловіків у мантіях і портупеях.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній чоловік Ксенії Собчак жорстко потролив її весілля.

Також Знай.ua писав, Світлана Лобода показала, як виступала на весіллі російської телеведучої Ксенії Собчак.