Популярна українська співачка Світлана Лобода через кілька місяців після її бурхливого скандалу з російським співаком Сергієм Лазарєвим на "Премії Муз-ТВ" згадала про події під час інтерв'ю російській шоувумен і журналістці Ксенії Собчак.

Так, українська співачка, навіть незважаючи на обурення Лазарєва і його заяву про те, що "ніякого скандалу не було, а Super — фантазери", підтвердила, що даний скандал насправді був, а сам Сергій в той день її дійсно образив.

"Не знаю, що з ним сталося тоді, може позначилося те, що його номер не вийшло відрепетирувати і його зняли з премії, а мій — вийшов? Але він повів себе негарно. І я справді від нього відписалася в Instagram, більше не стежу за його життям. Він, напевно повинен вибачитися, бо він чоловік, я — жінка, і там було багато моментів... Я думаю він шкодує про те, що трапилося. Коли він вибачиться, ми знову будемо спілкуватися", - прокоментувала українська знаменитість Лобода.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Нагадаємо, що Світлана Лобода показала новий стильний образ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода показала дивне фото зі своїм особистим літаком.

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода розчарувала фанатів новим дивним відео.