Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість позувала для ніжної фотосесії, анонсувавши кліп на пісню "Ми порушуємо", яку записала разом з Мішею Марвіном з Black Star Inc. Так, артистка приміряла лише тоненькі тренч і маєчку на голе тіло, лежачи в м'ятих простирадлах.

"Прем'єра треку #МыНарушаем! Вже завтра! ⚡️ Чекаю цього моменту разом з вами. 😍
Але це не все.. завтра на вас чекає ще один великий сюрприз! 💣💯", - заінтригувала Лорак. Фоловерам же уривок з пісні не сподобався: "Хітів зовсім не стало...що за пісні...треш...!(", "Щось останнім часом пісні не дуже😞. Старі більше подобалися. 😁", "Може мені здається, але в Ваших очах стільки болю..", "Як це схоже і очікувано , вже зовсім не цікаво нудно , одне і теж 🤢", "А як на мене пісня нудна.Кліпи стали нудні.Кароліна ви ж можете розворушити народ.".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.