Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала для ніжної фотосесії, представивши пісню "Ми порушуємо". Так, артистка позувала лише в тоненькій маєчці з натуральним макіяжем, засвітивши стрункі ніжки, а ще заінтригувала цілим альбомом.

"Новий альбом. #ЗаМечтой.
Дні і ночі проведені на студії, написання музики, текстів, безперервний пошук бажаного звучання..
Я з радістю поділюся з вами всім, що відчуваю. 10 жовтня.", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Всі пісні на один манер. Навіть до Лободи ще далеко. Хоча дуже красива , і шоу хороші , але пісні однотипні .печаль", "Пишуть, що Ви співаєте з Мішею Марвіним , а скрізь одна тільки Ви?", "Всі останні пісні на один манер і мотив🙁", "А ДЕ ДУЕТ З МАРВІНИМ? ПИСАЛИ ЩО 26 ВЕРЕСНЯ ВИЙДЕ ПІСНЯ.", "Чергове вкидання мотлоху у вуха".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.