26-річний актора Ерза Міллер епатував публіку на модному показі Saint Laurent в рамках Тижня моди в Парижі неймовірним образом. Зухвале вбрання у поєднанні з яскравим мейком змусили тисячі людей на кілька хвилин забути про шоу.

Відповідні кадри з'явилися в мережі сьогодні, 26 вересня.

На фотографіях можна побачити, що Міллер показався на публіці в леопардовій шубі, ультра коротких шортах з таким самим принтом і в блискучих ботильйонах. Актор став родзинкою на Паризькому тижні моди, чого не могли не відзначити всі присутні і люди по всьому світу, адже всього за одну годину знімок набрав майже 50 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Образ Ерза прикрасив яскравим мейком в стилі героїнь відомого серіалу "Ейфорія". Смокі-айз він підкреслив тінями рожевого відтінку, а на щоці вивів слово Slut ("повія") в чорно-червоних тонах.

Звичайно ж не всі змогли по достоїнству оцінити епатажний образ актора. У коментарях під фотографією з модного показу вибухнула справжня суперечка:

Потушіть мене, я горю!

Ви — ікона!

Чому так грубо?

Ти мені подобаєшся, але це занадто!

Тільки ти міг зробити цей look таким крутим!

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.