Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Копенгаген, Данія, подорожуючи разом з сім'єю. Так, артистка нарешті зізналася, чому залишила чоловіка Олександра одного в Москві, виставивши напоказ груди в сукні з глибоким декольте.

"Друзі, всім привіт:)
Нарешті розповім вам з якої причини я в Копенгагені. Ми з батьками приїхали на всесвітню конференцію по птахівництву 🤪🤪🤪 так, звучить дивно..я і птахівництво.. який зв'язок?)) насправді, так як я дуже мало часу проводжу зараз з батьками, захотілося скласти їм компанію, хоча б у відрядженні і трохи допомогти з англійською мовою 😊", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Ви розумниця.", "Чарівна 😍😍😍", "Красуня😍", "Аліна, виглядаєте прекрасно 😍", "Чому немає фото з батьками? Зроби сімейне фото 😊", "Ти така прям ух😏".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.