Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. 27 вересня знаменитість відзначила свій 41-й день народження, отримавши масу теплих привітань від шанувальників і зіркових друзів. Так, артистку поспішили привітати Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв, Лілія Подкопаєва, Світлана Лобода та багато інших. Деякі виставляли пости зі знімками Кароліни і Сторіс, а деякі писали коментарі під фото.

"З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, БОЖЕСТВЕННА!
@anilorak ❤️", - лаконічно підписав Філіп Кіркоров.

"З Днем Народження, Діва @anilorak ! Ти неймовірно музикальна, чуттєва , душевна, по-справжньому людяна!...", - чуттєво підписав Сергій Лазарєв.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Дорогий мій друг @anilorak ❤️! Дуже люблю тебе і надихаюся тобою! Ти-суперталант , у тебе відмінне почуття гумору і дивовижне розуміння музичної палітри. ", - тепло привітала найкраща подруга Лілія Подкопаєва.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.