Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. 27 вересня знаменитість відзначила свій 41-й день народження, виставивши незвичайний кадр в образі з кліпу на пісню "Ми порушуємо". Так, артистка позувала без білизни в коротенькій відвертій сукні з зав'язочками, високих ботфортах і масивних золотих прикрасах.

"❤️ Просто мій день!
Люблю цю осінь. Дякую за теплі привітання !", - трепетно підписала Лорак. Фолловери почали вітати Кароліну, однак були і ті, хто розкритикував її новий стиль: "Де природність?", "Гола 💥💥💥", "Знаєте,і все ж треба сказати, всьому свій час. Ну чому жінки вже не молоді,які мають діток, завжди хочуть себе знову у дівчаток?Ну треба ж зрозуміти,що це неможливо!!!!Ніякі пластики і всяке ...це нічого не дає", "Трохи-трохи скромніше і ти прекрасна, тільки без образ...", "Скоро напевно зовсім гола буде", "Привіт! Можна потягнути за мотузочки на сукні?".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.