Ведучий Нового каналу, шоумен та волонтер Сергій Притула багато гастролює по Україні та світу з "Вар'яти". Незважаючи на щільний графік концертів і "життя на колесах", у вільний від роботи час він намагається купити квиток і полетіти куди подалі.

До Дня туризму, який святкується 27 вересня, ведучий поділився зі Знай.ua списком улюблених і не дуже країн. Крім цього, Сергій розповів про один прикрий випадок за кордоном, який ледве не зіпсував увесь відпочинок.

Сергій Притула

"Серед тих країн, куди хочеться повертатися, – Грузія (в топі) та Італія, в якій завжди дуже гостинно. Я хочу ще відвідати Скандинавію, – розповів ведучий "Діти проти зірок" Сергій Притула. – Я був кілька разів у Фінляндії та Ісландії. В мене є мрія: на снігоході їхати по цілині. Кілометри нестися по снігу. Цього хочу! Маю бажання метнутися по балканських країнах. Я там ніколи не був, але цікаво подивитися. Хочеться Македонію відвідати, Хорватію".

Притула зізнається, що найбільше цінує в подорожах... сервіс. Тому один неприємний випадок у Парижі зіпсував найкращі враження від Франції.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Наскільки можна зненавидіти Францію через одного паризького офіціанта, – поділився телеведучий. – Сервіс у паризьких закладах – це просто жах. Ніхто нічого не зобов'язаний. Особливо якщо не знаєш французької".

Без гумору нікуди!

Однак Сергій на собі перевірив, що не все так погано у Франції. Він запевняє, що подалі від великих міст – дуже привітні люди.

"У 2016 році, коли у Франції було "Євро", звісно, я поїхав на матчі. Маю ж почесну посаду "амбасадор збірної України з футболу". У перерві між матчами ми взяли з дружиною машину й покаталися по Провансу. По маленьких селах на 400 дворів. Але ж які люди солодкі, як приймають гарно, одразу повага до гостя. Там сервіс неймовірний", - розповів Сергій Притула.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що на Новому каналі відбулася прем'єра нового шоу під назвою "Діти проти зірок", де діти дійсно змагаються проти українських зірок у вміннях та навичках. Прем'єра відбулася у середу, 25 вересня, і стала чи не найуспішнішим проектом телеканалу.

Також портал Знай.uа писав, що Притула зізнався, як змушує "Вар'ятів" працювати до сьомого поту: "Відправляю в киплячі чани на годину".

Крім цього, телеведучий і гуморист Сергій Притула відверто розповів, що думає про зради у парі, зокрема ті, які провокує жінка.

Також читайте відверте інтерв'ю Олександра Педана про новий сезон "Ексів", пародії у шоубізі та небажання йти у політику.