Відома українська співачка з дуету "НеАнгели" Слава Камінська часто балує фанатів новими фото у своєму Instagram. Але в цей раз у соцмережі співачка повідомила сумну новину, виявилося, що вона почала збір грошей на лікування свого друга.

Слава опублікувала фото зі спортзалу, на якому позує разом зі своїм тренером, якому, власне, і збирає гроші на лікування. Як виявилося, хлопець захворів, але діагноз навіть не можуть точно встановити. "Вже витрачені величезні кошти. Добова вартість інтенсивної терапії значно перевищує можливості його рідних і близьких. Я прошу всіх, хто може допомогти йому в цій нерівній сутичці, зробити це", - каже Слава. В кінці свого поста зірка залишила реквізити для допомоги.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.