Українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського артиста Влада Топалова і народила йому дитину, активний користувач Instagram. На своїй сторінці у соцмережі телезірка показує фото і відео свого особистого і творчого життя, і цей раз не став винятком – вона показала відеоанонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною".

Регіна запросила в гості на інтерв'ю популярну російську парочку – Асоль і Олександра Степанова. Як виявилося, закохані чекають поповнення, і саме це вони обговорювали з Тодоренко і Топаловим. "А поки ще вони не знають, що їх чекає, ми поговорили в шоу про ревнощі ST і його ставлення до інших жінок, про те, хто ж у них в сім'ї головний (хто буде міняти підгузки дитині), як взагалі відбулося їх знайомство і пропозиція вийти заміж!", - написала Регіна у підписі до анонсу нового випуску шоу "П'ятниця з Регіною".

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.