Оля Полякова – українська співачка, яку ще називають суперблондинкою, а ще вона славиться своїми кокошниками. Оля не тільки співає, а ще й знімається в кіно, крім того, вона була тренером команд у гумористичному шоу "Ліга Сміху". У своєму Instagram співачка часто ділиться з фанатами фото і відео зі свого особистого і творчого життя.

І цей раз не став винятком – Оля показала в мережі фото з Катею Осадчою, з якою поспілкувалася в ефірі програми "Світське життя". На фото Полякова відображена в довгому жовто-чорному картатому платті, а Катя в червоних шортах і білій блузі. При цьому фанати відзначили, що суперблондинка вища зростом за Осадчу, хоча саме Катя зазвичай вища всіх своїх співрозмовників. Шанувальники звичайно ж почали обговорювати новий пост співачки.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.