Юна онука Софії Ротару Соня Євдокименко вчиться в Нью-Йорку, працює моделлю, співає і подорожує Америкою. Дівчина активний користувач Instagram, де радує численних шанувальників новими фото своїх пригод.

Так, в цей раз дівчина похвалилася фанатам, що відправилася до Лос-Анджелеса. Соня відображена на жвавій вулиці в стильному луці. На прогулянку модель вийшла в короткій чорній спідниці, яка оголила стрункі ніжки, і білій блузі. Свій образ дівчина доповнила чорними чобітьми і маленькою сумочкою на плечі. Довге волосся Соні розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію моделі і почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.