Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася абсолютно незвичним для себе образом, позуючи перед зйомками шоу "Танці з зірками". Так, артистка примірила розкішне чорне плаття з глибоким декольте і розрізом на нозі, засвітивши мдеальную фігуру. Також фірмову червону помаду Тіна замінила на нюд, а пряме волосся - на масивні локони.

"@tanci1plus1@1plus1_ua #tinakarol #тинакароль", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Це буде бомбічний ефір 🔥🔥🔥", "Яка краса 😍", "НОГИ, ПЛАТТЯ, АООАОАОА😍😍", "Це ж Тіна 2008!", "ТІНА Я ЩАС ПОМРУ ВІД КРАСИ🔥🔥😍😍😍😍", "Яка гарна😻", "КРАЩИЙ ОБРАЗЗЗ😍", "Місіс Сміт, де ваш Містер і де темний колір волосся?😻🤤🔥", "
Шикарний образ", "У МЕНЕ ЩЕЛЕПА ВПАЛА, ПІДНІМІТЬ будь ЛАСКА 😻🔥", "Wow🖤 гаряче 🔥".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще