Донька зірки студії "Квартал 95" і засновниці Жіночого Кварталу" Олени Кравець, Маша, частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно дівчина виставила в Сторіс веселе відео, де позувала з подружкою на шоу "Жіночий квартал", прийшовши підтримати зіркову маму. Так, юну знаменитість підкорив виступ Михайла Поплавського, який виконав свій хіт "Юний орел".

"Друзі, ми нічого кращого в житті не бачили", - кумедно зізналася Маша. Варто відзначити, що 16-річна дівчина частенько з'являється за кулісами або в залі, підтримуючи Олену. Маша також не раз виставляла кадри з "Танці з зірками", де артистка зараз бере участь разом спартнером Максимом Леоновим.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.