Внучка Софії Ротару 18-річна Соня Євдокименко вже давно полонила серця людей ніжною красою. Дівчина займається моделінгом, співає і вчиться в Нью-Йорку, а ще вона активно веде свою сторінку в Instagram, де у неї понад сто тисяч фоловерів. Дівчина частенько публікує нові фото своїх пригод на радість публіці.

В цей раз Соня показала вельми незвичайне фото у вечірньому образі. Для виходу в люди модель обрала сріблясте блискуче плаття, декороване паєтками, а в руках тримає невеликий клатч в тон наряду. Волосся дівчини розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж, вона замріяно дивиться кудись удалину, стоячи у вогнях нічного Нью-Йорка. Це фото нікого не залишило байдужим, дівчину засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.