Українська співачка, учасниця групи "Время и Стекло" і дружина телеведучого і співака Володимира Дантеса Надя Дорофєєва не перестає дивувати своїх шанувальників. Артистка часто бере участь у різних фотосесіях, результатами яких ділиться з фанатами в Instagram.

І цей раз не став винятком – Надя показала в мережі занадто відверте фото, яке було зроблено, мабуть, у новій пікантній фотосесії. На знімку Дорофєєва з'явилася в чорному комплекті білизни, поверх якого накинула об'ємну синю куртку, а на її ногах масивні ботфорти на шпильках в тон куртці. Волосся співачки зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру, застигнувши в спокусливій позі. Цей знімок нікого не залишив байдужим, фанати почали строчити компліменти у коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.