Альона Омович – 24-річна київська модель, яка прославилася в мережі відвертими фото і незвичайною зовнішністю. Дівчина зібрала вже понад мільйон фоловерів на своїй сторінці в Instagram, яких часто радує еротичними знімками. Альона захоплюється пластикою, вона вже "зробила" собі груди, сідниці і губи, до того ж вона цього не приховує.

На цей раз модель показала чергове гаряче фото, на якому з'явилася повністю голою. Альона роздяглася і сіла на стільчик перед величезним дзеркалом, вона прикрила силіконові груди руками, а ноги закинула одну на іншу. У підписі до фото Омович запитує у фанатів: "Естетика чи вульгарність?". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати публікацію моделі, одним фото подобається, інші його хейтять.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.