Нещодавно глядачі побачили другий випуск українського реаліті Нового каналу «Екси-2». Цього разу в шоу розповіли історію другої п'ятірки учасників.

Влад і Катя

Вперше пара зустрілася в таборі під Черкасами. Влад працював інструктором з плавання, а Катя просто відпочивала. Вони відразу закохалися одне в одного, але події наступних років перетворили їх на колишніх. Катя завагітніла, але стався викидень, який пережити обидва не змогли.

«На нервовому грунті у Каті стався викидень. І вона звинуватила мене. Ми дуже посварилися, я її вдарив, а потім зібрав речі і пішов з дому. Розумію, що проблеми у нас обох: Катя дуже легко може образити, а я надто емоційний, і грубо реагую на її слова. Впевнений, що проект може налагодити наші відносини і навчити нас спілкуватися», – сказав Влад.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вася і Світлана

Вася упевнений, що Світлана занадто емоційна – і це їх головна проблема. Останньою крапкою стала сварка, під час якої дівчина не стрималася і виламала двері. Після цього вони розійшлися. Світлана заявляє, якби Вася нормально поводився, вона не була б агресивною.

«Ми дружили більше трьох років. А зустрічалися всього вісім місяців. Дружити нам вдавалося значно легше, тому що не було побуту, фінансових питань. Зрештою, у дружбі немає причин для ревнощів. Коли почалися відносини, виникло питання уваги. Мені його дуже не вистачало. Крім того, позначилося і те, що я все знаю про колишніх Васі», – пояснила дівчина.

Рома і Маша

Маша побачила, як Рома танцює на Хрещатику і відразу закохалася. «Екси» почали сваритися, коли стали жити разом. На думку хлопця, побут – виключно жіночий обов'язок. Машу ж засмучує те, що Рома не бачить в ній «тієї єдиної» і постійно порівнює з іншими.

«Коли ми почали жити разом, Рома перестав мене помічати. Він сприймав мене як належне. А всі домашні справи – як мої прямі обов'язки. А ще він часто любив повторювати, що таких, як я, у нього десятки на Хрещатику. З кожним місяцем це все збиралося й збиралося, і одного разу я зібрала речі і сказала, що йду. Рома навіть не спробував мене зупинити», – поскаржилася дівчина.

Станіслав і Оксана

В їх парі усе було б добре, адже вони люблять одне одного. До того ж їхні діти від інших відносин подружилися. Але Стас зрадив Оксані, і вона більше не може йому довіряти. Вони намагаються відновити втрачену довіру і свої відносини.

«У нас все чудово починалося. І ми, і наші діти були щасливі. Я хочу все повернути. Хочу бути разом, одним цілим, щоб Оксана забула все, а мою зраду ми закатали в асфальт», – згадує Стас.

Саша і Світлана

Пара познайомилася в кафе, де працювала Світлана. Через три місяці вони одружилися. В їх сім'ю постійно втручалися батьки Саші. А Світлана не сподівається на Олександра як на чоловіка, бо той не працює. Останньою краплею стало те, що дівчина зрадила чоловіку.

«Ми двічі подавали на розлучення. В обох випадках ініціатором був Саша. Він дуже запальний, і, буває, на емоціях робить необдумані вчинки. Не розлучилися остаточно, тому що протягом місяця, який нам давали на роздуми, мирилися і намагалися почати все з початку. Великі проблеми у відносинах почалися після викидня. В той момент я хотіла підтримки, але не отримала її від Саші. Відчувала себе самотньою, тому одного разу ввечері зрадила чоловіку. Знаю, що вчинила неправильно, і каюсь за це. Але це вже минуле. Я люблю Сашу і хочу налагодити з ним відносини», – заявила Світлана.

Нагадаємо, що глядачі познайомилися з таємницями учасників другого сезону.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Педан зізнався, що в житті він дуже скромна людина.

Також портал Знай.uа писав, що на цей раз доведеться пережити "Ексам".