Популярна українська ведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка прославилася завдяки програмі "Орел і Решка", нещодавно вийшла заміж за російського артиста Влада Топалова і народила йому сина. Вона знімає своє шоу "П'ятниця з Регіною", в якому бере інтерв'ю у зіркових гостей, а ще Тодоренко активний користувач Instagram, де радує фанатів новинами свого життя.

Так, в цей раз Регіна поділилася з шанувальниками милим селфі, в підписі до якого почала філософствувати про красу. "Як же важливо відчувати себе красивою. Коли ти відчуваєш себе богинею, всі бачать тебе саме такою і навпаки, коли ти як 💩, люди моментально внюхають твій настрій. Для того, щоб притягнути добро – необхідно пахнути добром. Цитати великих. Ну, правда ж?", - написала Регіна, уважно дивлячись у камеру з яскравим макіяжем на обличчі.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.