У Анастасії Заворотнюк практично немає шансів побороти важку недугу і залишитися в живих. Про це Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог пояснив, що його невтішний прогноз грунтується на вкрай несприятливому поєднанні планет, яке склалося в цьому році в день народження актриси – 3 квітня.

"У цей день з'єдналися планета великого нещастя Сатурн, планета малого нещастя планета Марс і смерті Плутон. Плюс усі вони – у поєднанні з Юпітером, що вказує на громадський резонанс. А, крім того, всі названі планети – в будинку смерті", – зазначив Росс.

За словами астролога, саме після дня народження Анастасії Заворотнюк хвороба почала розвиватися семимильними кроками.

"Кажуть, що у Заворотнюк рак головного мозку. Це дійсно так. А хвороба почала прогресувати саме після 3 квітня", – вважає Влад Росс.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Астролог впевнений, що ситуацію ускладнило останнє материнство актриси. Як відомо, Заворотнюк у минулому році народила третю дитину – дочку за допомогою процедури ЕКО. Хоча лікарі відмовляли актрису народжувати дитину в 47 років.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

"В момент народження Анастасії сходив зодіакальний знак Рака, і Місяць у її гороскопі – в Раку. Цей показник свідчить про те, що їй не можна було народжувати цю дитину. Її згубило пізніше материнство. Вона вирішила скористатися послугами ЕКО в такому пізньому віці... Але, якщо б вона звернулася до мене, як до астролога, я б всіляко відраджував гей йти на цей крок. Адже якщо у жінки в гороскопі Місяць у Раку, то пізніше материнство буде впливати на їхній організм і стан здоров'я самим негативним чином", – пояснив Влад Росс.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Астролог вважає, що дні Анастасії Заворотнюк полічені. За його словами, немає жодного шансу для Анастасії, щоб побороти недугу і залишитися в живих, на жаль.

"Добре б одна або дві планети увійшли в дім смерті, але, коли ще і кармічні вузли – Раху і Кету – перебувають на асценденте в річному гороскопі (солярі), це є додатковою ознакою того, що, швидше за все, вона не доживе до наступного 2020 року", – резюмував астролог.

Нагадаємо, шанувальники Заворотнюк плачуть від горя, Волочкова шокувала трагічною звісткою: "Можна тільки молитися про неї".

Як повідомляв Знай.uа пішов з життя зірка серіалу "Зоряний шлях": мільйони фанатів не можуть повірити.

Знай.uа писав, "Харе Крішна, таточку, Харе Рама": Анфіса Чехова опублікувала фото з похоронної церемонії батька.