У шоу на Новому каналі "Діти проти зірок" дорослий і маленький учасник змагаються в однакових номінаціях. Так, в одній з передач супротивниками стали два боксери: дорослий В'ячеслав Узєлков і маленька Кіра Макогоненко.

"Мені в принципі складно визнати дівчину в боксі, а тим більше, боксувати з представницею прекрасної статі, – з ходу заявив В'ячеслав. – Я вважаю, що це чоловічий вид спорту, і дівчаткам у ньому не місце".

Проте один з одним учасникам не довелося боксувати. Їм дали рівний конкурс.

"Я сама вмовила тата відвести мене на бокс! А шанувальники за швидкість і рожевий тренувальний костюм прозвали мене "Рожевої пантери". А ще мені абсолютно все одно, з ким боксувати – хоч з хлопчиками, хоч з дівчатами. Тому битви з В'ячеславом я не боялася".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Команда проекту сконструювала спеціальну конструкцію, який виглядав як величезний квітка з піднімаються фігурами-пелюстками.

"Слава щойно довів, що, якщо він не зможе вкласти щось за допомогою кулаків, то точно внесок суперникам дупою!", – тут же пожартував ведучий шоу Сергій Притула.

Нагадаємо, "Зважені та щасливі" надихнули колишню Узєлкова.

Як повідомляв Знай. ua, відомий боксер В'ячеслав Узєлков привітав найдорожчу йому жінку, і це не мама або дружина.

Також Знай. ua писав, що В'ячеслав Узєлков опинився в лікарні.