Після розлучення знаменитий спортсмен і зірковий тренер проекту "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков не може забути дружину Марину. Про це пише Clutch.

Одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, Марина і В'ячеслав Узєлкови, нещодавно приголомшили прихильників новиною про розлучення. Подружжя прожило разом 22 роки і виховувало двох дітей. Рішення далося непросто обом, але знаменитий боксер, схоже, особливо сумує за дружиною та дітьми.

Днями Узєлков опублікував у Instagram зворушливі фото з донькою Олівією і сином Робертом. У хештегах під кадрами тренер висловив усю біль і смуток з приводу розставання з дружиною, адже тепер він став набагато рідше бачити дітей.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Навіщо? #дети #развод#обида #узелков #uzelkova #uzelkoff_official#uzelkov #семья #любовь #любимые#счастьеесть #память".

Швидше за все, В'ячеслав хотів звернутися особисто до Марини, тому що коментарі до посту він закрив. Раніше Узєлков вже публікував схожий пост зі знімками дружини і дочки.

"Життя дуже суворе, але любов завжди є. #любовь #жизнь#жизньпродолжается #семья #дети#узелков #зваженітащасливі #uzelkoff_official # uzelkov!.

Нагадаємо, зірковий тренер і колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Узєлкова нарешті прийшла до тями після розриву. Вона заявила про те, що готова почати нове життя. Одним з перших починань на шляху до нового життя Марина вважає зміну прізвища.

Раніше Знай.uа повідомляв, тепер уже колишня дружина відомого українського боксера і тренера шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслава Узєлкова Марина Боржерская вперше розповіла про розлучення після 19 років спільного життя.

Також Знай.uа писав, В'ячеслав Узєлков прокоментував новину про своє розлучення і відповів на великий піст Марини Узєлкової в Instagram. В'ячеслав також зробив публікацію, заявивши, що як і раніше любить Марину.