У мережі показали архівний знімок популярної української співачки Тіни Кароль, на якому їй всього 14 років. Зовнішність маленької дівчинки, яка навіть не підозрювала про те, що стане зіркою, вразила багатьох.

Давайте згадаємо, як улюблениця мільйонів Тіна Кароль виглядала до "Євробачення-2006" і як виглядає зараз.

Українська зірка Тетяна Ліберман співала з дитинства, спочатку в ансамблях, потім почала сольну кар'єру. Зовсім юною, в 14 років артиска переїхала до Києва, щоб вступити в Київський інститут музики ім. Глієра.

Кароль боролася з Лободою за головну роль у мюзиклі "Екватор" у 2003 році, і здобула перемогу. Після співачка розпочала сольну кар'єру.

2005 рік став знаковим в її кар'єрі - Тіна зайняла друге місце на "Новій хвилі" і отримала приз від Алли Пугачової. У 2006 році посіла 7 місце на пісенному конкурсі "Євробачення", після чого стала однією з головних зірок в українському шоу-бізнесі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Після подій 2014 року зірка припинила гастрольну діяльність в Росії.

В останні роки бере участь в різних програмах. Співачка об'їздила гастролями всю Україну і дала безліч концертів поспіль у столичному Палаці Україна.

На останньому ефірі "Танців з зірками" Кароль підкорила усіх образом місіс Сміт і перевершила Джолі.