Прима-балерина Національної опери України і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар активний користувач Instagram, де радує своїх шанувальників новими фото і відео свого творчого та особистого життя. Нещодавно Катя стала героїнею модного глянцю Marie Claire, на сторінках якого з'явилася у незвичайних образах.

А в цей раз Кухар показала в мережі відео з закулісся тієї самої зйомки для журналу. Як видно у ролику, Катя з'являється перед камерою в різних образах – від епатажу до скромності. З нею працюють не тільки фотографи, але і стилісти, візажисти і перукарі, і взагалі, на знімальному майданчику багато людей. У підписі до фото балерина розповіла про інтерв'ю, яке дала журналу. Шанувальники в захваті від такої публікації зоряної красуні, Катерину засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.