Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так і цього разу Катерина Кухар поділилася з шанувальниками забавним фото, яке було зроблено на відпочинку в болгарському заповіднику Ропотамо. Катя зображена біля паркану, який фанати порівняли з балетним станком. Вона стоїть у цікавій позі спиною до камери, але повернувшись до неї, посміхається і дивиться в кадр. Балерина вийшла на прогулянку в білій футболці і сірих шортиках, і виглядає це так просто і красиво. При цьому шортики підкреслили пружну попу балерини і її відмінну фігуру.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У підписі до фотографії Катерина Кухар написала: "Ніщо так не заряджає, як єднання з природою. Річка Ропотамо протікає по заповіднику, названому на її честь, потрапляєш сюди в спекотний день, і ніжна прохолода рятує від палючих променів сонця, а навколо сотні небачених птахів, все пахне від квітів, в річці плавають черепахи, а за деревами ховаються козулі. Будете в Болгарії – відвідайте з дітьми, всі будуть у захваті". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію балерини.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.