Яскрава українська співачка, яку називають суперблондинкою Оля Полякова часто радує фанатів новими фото в Instagram. Зараз зірка вирушила до Парижа, звідки звичайно ж показала нове фото. Так, на знімку, який Оля зробила сама, вона зображена на тлі Ейфелевої вежі.

Як видно, Полякова вийшла на прогулянку до головної пам'ятки Парижа в шкіряній курточці і сірих джинсах, а на голові у неї кокетливий капелюшок. Оля сфотографувала себе так, що вежа у неї ніби на голові, від чого деякі почали жартувати, що тепер у неї новий кокошник. У підписі до фото співачка написала: "Бонжур! Чомусь мене в Парижі більше не називають мадемуазель, а тільки мадам, я розцінюю це, як - жінко, ви остання? Мені не подобається".

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.