Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила чорно-білий знімок в дуже незвичайному вбранні, зачепивши тему чуток про роман чоловіка з солісткою "ВІА Гра" Ерікою Герцег. Так, аритстка пожартувала над ЗМІ, які спробували втягнути її в скандал.

"Читаю новини і в черговий раз захоплююся здібностями свого чоловіка💥
Він встигає керувати офісом @meladzemusic , курирувати 5 своїх проектів, бути наставником в Голосі, писати пісні, знімати кліпи, випускати релізи, стверджувати весь контент, займатися дітьми , піклуватися про брата, сестру, батьків, племінників, брати участь у всьому, що відбувається в моєму житті, допомагати в наших сімейних питаннях і ще , за словами преси - регулярно розлучатися і погулювати з Ерікою!
Ну просто браво 😂😂 👏🏻👏🏻 товариші ньюсмейкери, спасибі 😂 🙌🏻 👏🏻🤦🏼‍♀️", - кумедно підписала Брежнєва. Фолловери підтримали Віру, не залишилася осторонь і сама Еріка, посміявшись над плітками.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.