Відома російська актриса та головна героїня серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, жива. Про таке заявив директор знаменитості Стас Христовий в одному із нещодавніх інтерв'ю.

Нагадаємо, що цими днями в різноманітних ЗМІ, переважно російських, поширювалася інформація про те, що знаменитість не змогла побороти рак та померла. Так, в інтерв'ю для телеканалу НТВ, директор зірки Стас Христовий закликав аудиторію перевіряти інформацію, адже Заворотнюк жива.

"Анастасія Заворотнюк і її оточення просять припинити спекуляції навколо її здоров'я і закликають людей вірити тільки в ту інформації, яка з'являється в офіційних ЗМІ", - заявив Христовий

Водночас, директор зірки додав, що близькі актриси поки не готові давати офіційні коментарі про стан її здоров'я. Це рішення сім'ї директор також попросив поважати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше Заворотнюк планує продовжити лікування у закордонних спеціалістів

Як повідомляв портал "Знай.ua", акторський склад серіалу "Моя прекрасна няня" змінився до невпізнання

Також "Знай.ua" писав, що цілитель запропонував родичам, хворої на рак, Заворотнюк перевезти її до нього