Цими днями в Інтернеті з'явилися фотографії, які точно припадуть до смаку прихильникам відомої американської кінозірки Анджеліни Джолі. Адже на них зірка не тільки практично гола, але й засвітила свої груди.

На фотографіях видно, як ще молода та напівоголена Джолі позує на камеру. На першому знимку знаменитість обіймає та цілує білосніжного коня, а вже на іншому - навпаки: молодий жеребець, не витримавши спокуси, "поцілував" актрису просто в голі груди, які зірка ледь прикрила рукою.

Зауважимо, що спокусливій кіноактрисі таке ймовірно сподобалася.

Відзначимо, що нещодавно студія Disney показала процес перетворення голлівудської актриси Анджеліни Джолі в головну героїню фільму Малефісента. І слід зауважити, видовище вражає. Відзначимо, що Анджеліна Джолі погодилася зніматися у другій частині Малефісенти тільки через те, що їй дуже подобається цей персонаж.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що донька Джолі з'їхала від мами і все більше "косить" під хлопчика.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік найкрасивішої жінки у світі зізнався, як відштовхнув її спочатку.

Знай.uа писав, "Ділова така": нова ведуча Х-фактора здивувала фанатів незвичайним вбранням, очей не відірвати.