Переможницею дев'ятого сезону шоу "Холостяк", в якому головним героєм був Микита Добринін, стала Даша Квіткова. Пара почала зустрічатися ще до закінчення зйомок проекту, а по його закінченню закохані почали жити разом. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими фото і відео зі своєю з Микитою життям.

Так, цього разу дівчина позує в Римі на тлі Колізею, на прогулянку вона вийшла в кокетливій короткій сукні, яка підкреслила ідеальну фігуру і стрункі ніжки. Даша відображена, сидячи на парапеті і розсунувши ноги перед коробкою з піцою, яку з апетитом поїдає. У підписі до фото Квіткова запитує шанувальників, яке фото їм подобається більше – перше або друге. А шанувальники почали активно обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.