Як відомо, легендарний американський актор і лауреат премії "Оскар" Леонардо Ді Капріо виявився любителем рептилій.

Так, коли Леонардо Ді Капріо помре, він залишить своїм спадкоємцям величезний спадок, свої нагороди, приємні спогади і, звичайно ж, здоровенну черепаху.

У далекому 2010 році на аукціоні північноамериканських селекціонерів знаменитість придбав досить незвичайне домашня тварина, а саме третю за величиною в усьому світі сухопутний черепашку. На момент покупки їй було вже 10 років.

Ця черепаха може важити до 90 кг і жити приблизно до 80 років. Однак акторові це за душі і він, буквально, носить її на руках і дбає про неї.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Слід зазначити, що черепаха з обраницею зірки практично однолітки, адже Лео не тільки любитель рептилій, але і просто молодих дам.

Нагадаємо, що Бред Пітт розповів, що після розлучення з дружиною Анджеліною Джолі півтора року відвідував зустрічі анонімних алкоголіків.

Як повідомляв портал Знай.ua легендарний американський актор Леонардо Ді Капріо, засвітився на романтичному побаченні зі своєю молоденькою коханої 22-річної Камілою Морроне.

Також портал Знай.ua, писав, Бред Пітт знявся в гарячій фотосесії для культового чоловічого глянцю GQ, позуючи в різних образах з 90-х.