Колега Бочкарьової по серіалу "Щасливі разом" Юлія Захарова з'явилася на передачі "Зірки зійшлися", яка була присвячена інциденту з наркотиками. І шанувальники не дізналися актрису через роки після виходу серіалу, передає Politeka.

Актриса Юлія Захарова, якій зараз 39 років, за ці роки сильно додала у вазі і змінила зачіску. Шанувальники зазначили, що жінка виглядає старше своїх років.

Таке здивування публіки було викликано тим, що Юлія стала рідко з'являтися на екранах і практично не ділиться з фанатами фотографіями Instagram.

Захарова на програмі коментувала ситуацію, яка склалася навколо Наталії Бочкарьової і зазначила, що та завжди дуже багато працювала і не жаліла себе.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ми всі, її близькі друзі, знизуємо плечима. Я не знаю, як коментувати. Впевнена, що Наташа — людина порядна. Можу це гарантувати. Стільки у неї було можливостей і спокус — але ніколи в житті! Вона божевільна мати і надійний чоловік. Могла захворіти", — вважає Захарова.

Актриса зазначає, що ніколи не бачила Бочкарьову в нетверезому або зміненому стані на знімальному майданчику.

Раніше російська актриса Наталя Бочкарьова, яка виконала головну роль у популярному серіалі "Щасливі разом", дала коментар щодо її затримання з кокаїном.

"Я подивилася це відео, і можу сказати, що воно змонтоване. Тим більше, що вечірній час доби, і дуже поганої якості. Тому що саме сутінки дозволили людям щось там намудрить. Загалом, я буду це з'ясовувати", - написала вона.

Нагадаємо, зірка "Щасливі разом" розкрила секрет схуднення без дієт.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Щасливих разом" Бочкарьова прокоментувала затримання з кокаїном.

Також Знай. ua писав, що зірку "Щасливі разом" Бочкарьову раптово паралізувало, актриса злякала фанатів заявою.