Головний холостяк країни Микита Добринін, який був героєм однойменного шоу на телеканалі СТБ зробив свій вибір. Як відомо, фіналісткою шоу "Холостяк" стала Дар'я Квіткова, і ледь не вперше відносини учасників продовжилися по завершенні проекту. Зараз парочка живе разом в новій квартирі та облаштовує її. Нещодавно Микита зізнався, що Дашу дратують деякі його недоліки, написавши про це пост в Instagram під трепетним фото коханих.

"Ви бачили, як починалися наші з Дашею стосунки на проекті, і здається знаєте про нас все. Практично все😺.
В побуті всяке буває і нещодавно Даша вирішила розповісти, що її в мені дратує.
Вона права, коли я приходжу, розкидаю взуття і шкарпетки. Але це тільки тому, що мені не терпиться забігти додому і відразу обійняти її.
Ще під ранок я перетягую ковдру. Тільки тому, що всю ніч ковдра була у Даші, вона робить це дуже вправно і непомітно.
А те що я їм за ноутом... Це буває так рідко. Зізнайся, адже зазвичай ми робимо це разом😈. Так наш улюблений серіал "Ейфорія" стає ще цікавіше.
Мені подобається, що ми говоримо про недоліки один одного. І знаємо, що робити, щоб нас нічого не дратувало, навіть моя щетина.", - поділився емоціями Добринін. Фолловери залишилися в захваті, засипавши парочку компліментами.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.