Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила архівний кадр з відпочинку, позуючи у лазурної води лише в яскраво-помаранчевому бікіні. Так, артистка виставила напоказ ідеальну фігуру, над якою старанно працює, а ще засвітила масивні груди.

"Фоточка стара, але не пропадати ж їй в надрах мого телефону😁. Тим більше з настанням холодів життя втрачає свої яскраві фарби 🍊🍏🎨 як вдома, так і на роботі.", - поділилася емоціями Смеюха. Фолловери залишилися в захваті: "Фігура у вас бомбічна!", "Сексі😍🔥", "Не те слово ,що гарне фото , ти прекрасна !!!🔥🔥🔥", "Вогняна🔥🔥🔥🔥 Красуня 🗽🗽🗽💕💕💓💟 пантера💯💯💯💋", "Вікторія, ви прекрасні", "Фламінго🌸", "ух яка яскрава..👌👍👏клас", "Цукерочка".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще