Ведучий Нового каналу Сергій Притула славиться відмінним почуттям гумору, яке допомагає йому в роботі. Він є главою проекту "Вар’яті-шоу", невід'ємна частина якого – гумор. У кожному випуску шоу і на кожному концерті хлопці змушують від душі сміятися сотні людей.

"Гумор – це як кисень, – говорить Притула. – Спробуй не подихати, чи довго протягнеш? Все, що надає тобі позитивних емоцій, мусить бути в житті. Не знаю, чи є люди на цій планеті, які не посміхаються. Для мене посмішка та щастя – це дуже тотожні речі, і ніколи не виникало запитання, чи потрібен людям гумор у житті. А люди без почуття гумору в мене викликають невеличкий острах".

Учасники "Вар’яті-шоу" самі пишуть сценарії для випусків, часто смішать глядачів життєвими сценками та мініатюрами. Так, вони дарують сміх і радість українцям, без яких складно уявити наше життя.

Нагадаємо, Притула розкрив зворушливий секрет.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Притула отримав "ляпаса" від Никитюк на очах у мільйонів.

Також Знай. ua писав, що Притула показав, як вродлива осінь на Волині змінює гастролюючих варьятов.